Airborne Wandeltocht

Stacks Image 895

Vanwege het succes van vorig jaar organiseert Oosterbeek in Beweging dit jaar wederom een extra evenement op de vrijdagavond (4 september).


Vanaf 18:00 uur bent u van harte uitgenodigd op het Raadhuisplein te Oosterbeek! Met o.a. een verenigingsmarkt en een spetterend optreden van de band ''Celebration''


Celebration entertainband is een 5 koppige liveband die al meer dan 20 jaar van ieder feest een ware happening maakt! Hun motto is ook niet voor niets:"Celebration moet je beleven!" Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze band. Celebration komt naar u toe! Interactie met het publiek heeft de band hoog in het vaandel. Door de jarenlange ervaring is een enorm veelzijdig repertoire opgebouwd en speelt de band met gemak in op de wensen van ieder gezelschap.

Stacks Image 898
Zoals iedere jaar presenteert Oosterbeek in Beweging tijdens de Airborne Wandeltocht een gevarieerd programma op het Raadhuisplein.

Traditiegetrouw wordt er ook dit jaar weer een Airborne-Crea markt georganiseerd. Laat u verrassen door de mooie en creatieve artikelen gemaakt door de betere amateurs. 

En dan natuurlijk het gezellige terras; hét ontmoetingspunt voor lopers en toeschouwers waar een hapje en een drankje te verkrijgen is. Dit jaar is de muzikale ondersteuning in de handen van de band CHOCOLATE SOUL. Zij zullen spelen van 16:00 tot 21:00 uur.
Stacks Image 901
Zoals elk jaar zijn er ook diverse activiteiten voor kinderen aanwezig, zoals een springkussen en mogelijkheid tot schminken.